Metira Kft.

Cégünk 2005 áprilisában alakult, 2007-től országos hálózattal rendelkezünk. Kávé-, snack-, és üdítő automaták üzemeltetésével foglalkozunk. Tevékenységünk megoldást nyújthat a gazdaság bármely területén működő kis-, közép- és nagyvállalatok részére, hogy dolgozóiknak folyamatosan biztosítani tudják a kiváló minőségű termékeket.

A Metira Kft.-nél a minőségi, teljes körű szolgáltatás nyújtására való törekvés az egyik legfontosabb célkitűzés. Igyekszünk minden partnerünk számára z igényeinek legmegfelelőbb, esztétikus és modern gépet biztosítani, melyek széles termékválasztékkal, nagy létszámú fogyasztókat is képesek kiszolgálni minőségi, Európai Unióból származó készítményekkel.

Amiért érdemes a mi automatáinkat választani:
– modern, megbízható berendezések,
– ízletes, kiváló minőségű termékek,

– kedvező árak,
– fogyasztáshoz alkalmazkodó töltés,

– gyors szerviz,
– ügyfélspecifikus megoldások,
– folyamatos fejlesztés.

Különféle kapacitású kávéautomatáink alkalmasak akár a kisebb, vagy nagyobb forgalmú helyek kiszolgálására, masszív felépítésük, óriási, akár 700 poharas kapacitásuk, nagy teljesítményű forralójuk, változatos italválasztékuk a legigényesebb ügyfelek kívánalmainak is eleget tesz.

Megbízható és újszerű gépeink termékválasztékának összeállításában figyelembe vesszük az ügyfelek egyedi igényeit.

A készülékek által kínált termékek a teljesség igénye nélkül:

  • rövid kávé, hosszú kávé
  • kávé tejjel,
  • cappuccino, krémcappuccino, csokoládés cappuccino,
  • forró csokoládé, krémcsokoládé,
  • madártej,
  • vaníliás italok,
  • forró, citromos tea.

Kávétermékek esetében lehetőség van nemcsak instant, hanem a gép által frissen őrölt kávéból készült italok választására is.

Lehetőség van továbbá snack-, és üdítő automaták kihelyezésére is, melyek felveszik a versenyt akár egy büfé kínálatával is. Ezen automaták kínálatát igyekszünk a megrendelő igényei szerint kialakítani. Munkatársaink a gépek töltését a forgalmi adatok alapján folyamatosan végzik. Különös figyelmet fordítunk a készülékek tisztántartására, és rendszeresen ellenőrizzük a termékek és gépek minőségét.

automata automata1 automata2

automata4 automata3

pH8-Aqua Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám: 13-09-190191 , Adószám: 26180700-1-13, Székhely: 2440 Százhalombatta, Csillag utca 46.,
Képviselők: Berencsi Sándor, Keszegh Ladislav